Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Γεγονότα & αποδείξεις

Αναφορικά με το άρθρο της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» για την εταιρία EMGOLDEX
ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ

Τοποθέτηση δημοσιογράφου
Απατεώνες και κερδοσκόποι εκπρόσωποι της εταιρίας οι οποίοι εξαπατούν κατά συρροή ανθρώπους εκμεταλλευόμενοι την απελπισία τους στην εποχή της οικονομικής κρίσης

Τοποθέτηση συμμετεχόντων αγοραστών πάνω στο ίδιο γεγονός
Αξιόλογοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι αξιοποιούν την πρόταση μίας εταιρίας για ομαδική εργασία και συνεργασία με όσους άλλους ανθρώπους θα το επιλέξουν, έχοντας ως κοινό στόχο την απόκτηση επενδυτικού χρυσού ή την βελτίωση του εισοδήματός τους. Άνθρωποι οι οποίοι βοηθούν ο ένας τον άλλον να μπορέσει να δει μέσα στο μαύρο σκοτάδι το οποίο μας έχουνε ρίξει οι κυβερνώντες της Ελλάδας και όλου του κόσμου, μία χαραμάδα φωτός. Άνθρωποι οι οποίοι ένας-ένας κερδίζει  την αμοιβή Μπόνους του σε επενδυτικό χρυσό, με κόπο και προσπάθεια, τίμια, συμπληρώνοντας τον πίνακα παραγγελιών του και βοηθώντας και άλλους αγοραστές να συμπληρώσουν τον δικό τους.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ & ΕΙΚΑΣΙΕΣ

ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ
Εταιρία αμφιβόλου προελεύσεως (Μεταξύ Γερμανίας και Ντουμπάι), με βιτρίνα τον χρυσό και όχι με πραγματικό προϊόν, αγνώστους ιδιοκτήτες, και συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν έτοιμο το σχέδιο φοροδιαφυγής.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Εταιρία με έδρα το Ντουμπάι (Unit 2H-05-396, Floor 5, Building 2, Jewellery & Gemplex, DMCC, Dubai, UAE) και Διοικητική υπηρεσία στο Μόναχο (Maximilian Strasse 13), με ιδιοκτήτη τον Michael Ryss πρόεδρο της εταιρίας Gold & Silver Physical Metals (στο site αυτό απεικονίζεται ο πρόεδρος στην φωτογραφία, http://www.goldsilvermetals.com/) και άλλους μετόχους, πουλάει επενδυτικό χρυσό στους πελάτες της με 2 τρόπους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος EMGOLDEX.
Ο πρώτος είναι με τον κλασικό τρόπο της πώλησης χρυσού, και ο 2ος (για όσους πελάτες της το επιλέξουν) με συμμετοχική αγορά των πελατών και αμοιβές μπόνους σε χρυσό μέσω του Μπόνους Προγράμματος της εταιρίας.
Η εταιρία εκδίδει τιμολόγια στους αγοραστές της και για την απόκτηση του χρυσού αλλά και για την πώληση του προς την εταιρία.
Έλληνες αγοραστές έχουν επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρίας στο Μόναχο, έχουνε γνωρίσει από κοντά τη διοίκηση της εταιρίας όπως και ο πρόεδρος της εταιρίας Michael Ryss μαζί με τη διοίκηση της εταιρίας έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα και έχουνε τιμήσει με την παρουσία τους τους Έλληνες πελάτες τους στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια τον Δεκέμβριο του 2012. 
                          
Παραθέτω την άδεια λειτουργίας και το πιστοποιητικό εγγραφής




Εγγραφή στο πρόγραμμα Bonus της EMGOLDEX Τώρα 

Δείτε το Πρόγραμμα Bonus EMGLDEX

 Ακολούθησε το σύνδεσμο και κάνε την προεγγραφή σου τώρα ΔΩΡΕΑΝ

Γνώρισε από μέσα τις δυνατότητες που σου δίνει η συνεργασία σου με την Emgoldex

Η παραγγελία σου θα τοποθετηθεί σε πίνακα μετά την εξόφληση της προκαταβολής.

 

 Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

https://www.facebook.com/betterglobe2010