Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Αναδημοσίευση από  www.emgoldexkafkas.blogspot.gr 

Απάντηση από την Emgoldex σε μήνυμά του Ιωάννη Καυκά σχετικά με τα δημοσιεύματα 

Σας παραθέτω μεταφρασμένη την απάντηση της εταιρείας Emgoldex σε μήνυμα που έστειλα σχετικό με το σημερινό πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος.

Αγαπητέ Ιωάννη Καυκά,

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. 

Το νομικό μας τμήμα έχει αρχίσει σχετική έρευνα.

Εδώ και 3 περίπου χρόνια αναπτύσσουμε με επιτυχία τη δραστηριότητά μας.

Ας πούμε ότι το σημερινό περιστατικό είναι μιας μορφής "συγχαρητήρια" για την επερχόμενη επέτειό μας στις 24 Μαρτίου.

Ενδιαφερόμαστε πράγματι να μάθουμε εάν υπάρχει κάποιου είδους επίσημη έρευνα στην Ελλάδα. Εάν ναι, σε τι επίπεδο και ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενο της έρευνας ή μήπως είναι απλά μια προβοκάτσια που παρήγγειλαν οι "φίλοι" της επιχείρησής μας στους οποίους δεν αρέσει η επιτυχημένη μας πορεία.

Έχουμε αντέξει, εξακολουθούμε να αντέχουμε και θα αντέχουμε.

Υπάρχουν περισσότεροι από 200.000 πελάτες σε πάνω από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε τους Έλληνες πελάτες μας.

Εμείς θα τηρήσουμε αυστηρά τις υποχρεώσεις μας όπως αυτές ορίζονται στο συμβόλαιο συνεργασίας που έχουμε συνάψει ανεξάρτητα από τις φήμες που κυκλοφορούν.

Στόχος μας  είναι η δραστηριότητα αυτή να είναι αμοιβαία επωφελής.

Την Τρίτη - Τετάρτη την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε τους ηγέτες μαςστην Ελλάδα με όλα τα επίσημα έγγραφα, αφού τα στελέχη μας έρχονται από το Ντουμπάι αυτές τις μέρες.
 
Best Regards  
Emgoldex support services

Αναδημοσίευση άρθρου από www.emgoldexkafkas.emgoldex.com
Σήμερα 10/03/2013 το πρωί άρχισαν τα δημοσιεύματα και η αναπαραγωγή τους από διάφορα ΜΜΕ.

Διάβασα με προσοχή το δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας 10/3 Πρώτο Θέμα που βρήκα ΕΔΩ και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι πλέον η Emgoldex έχει κάνει πολλούς να ανησυχούν.

Ανησυχούν για τους δικούς τους λόγους που τους γνωρίζουν πολύ καλά αλλά προβάλλουν το πρόσχημα της προστασίας του Έλληνα.

Της προστασίας των χιλιάδων "αφελών Ελλήνων" που τους εξαπατούν οι "επιτήδιοι" με τις "πυραμίδες".

Τα ίδια έγραφαν και όταν το 1996 ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα η AMWAY η πρώτη εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ διότι έπαιρνε μερίδιο από την πίτα που κάποιοι είχαν μοιράσει. Κάποιοι θίγονται και συνήθως θίγεται ο ανταγωνισμός. Όμως η AMWAY εδραιώθηκε και εξακολουθεί να διαθέτει και στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της, πληρώνοντας εκείνους που αναπτύσσουν το πελατολόγιό της.

Αγαπητοί Προστάτες

Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από την φτώχεια;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από την ανεργία;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από την ανέχεια;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από την Υπερβολική άμεση και έμμεση φορολογία;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από την μαύρη εργασία;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από τα κάθε μορφής έκτακτα χαράτσια;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από την εκποίηση των κοσμημάτων του;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από τα διεθνή και ντόπια "κοράκια" που θα του πάρουν το σπίτι;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από τους τοκογλύφους;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από τα κανόνια των ασφαλιστικών εταιρειών;
Ποιος από εσάς θα προστατέψει τον Έλληνα από την καθημερινή εξαπάτηση με κάθε λογής άχρηστα αντικείμενα που πωλούνται μέσω των καναλιών;
Γράφει το δημοσίευμα:
"Οι Έλληνες εκπρόσωποι των εταιρειών κυκλοφορούν στις παρουσιάσεις με πλάκες χρυσού στις τσέπες τους."

Ερωτώ: Πού τις βρήκαν τις πλάκες χρυσού και τις έχουν στις τσέπες τους; 

Τους τις χάρισε κάποιος; 
Μήπως τις έκλεψαν;
ή Μήπως τις αγόρασαν με το καταπληκτικό πρόγραμμα αμοιβών της Emgoldex;

Και αν ήταν πιο προσεκτικός ο συντάκτης του άρθρου θα παρατηρούσε (αν τις έχει δεί) ότι έχουν πλάκες πιστοποιημένου επενδυτικού χρυσού καθαρότητας  999,9 χιλιοστών.


Δείτε τώρα και την Ευρωπαϊκή οδηγία για τη διακίνηση επενδυτικού χρυσού που έχει υπογράψει και η χώρα μας ΕΔΩ ή 

http://europa.eu/legislation_summaries/taxation/l31012_el.htm

διότι η ενημέρωση πρέπει να γίνεται από την πηγή.


Σε ό,τι αφορά την Emgoldex διακινεί επενδυτικό χρυσό (σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία) μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος
που θα βρείτε ΕΔΩ
και των εταιρειών
http://www.argor.com/
http://www.muenzeoesterreich.at/
http://www.umicore.com/en/
τις οποίες θα ήθελα να μας σχολιάσει ο συντάκτης του άρθρου.

Σε ό,τι αφορά το πιστοποιημένο θησαυροφυλάκιο δεν βρίσκεται στο Dubai αλλά στο Μόναχο
δείτε εδώ

 http://www.proaurum.de/home.html

όπως θα διαπίστωνε πολύ εύκολα όποιος πραγματικά ήθελε να ερευνήσει την αλήθεια και όχι να σπείρει αμφιβολίες στους "αφελείς και απελπισμένους" (όπως μας αποκαλεί) Έλληνες.


Σε άλλο σημείο το δημοσίευμα αναφέρει "Η εταιρεία δεν έχει γραφεία στην Ελλάδα, αλλά όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της όλα γίνονται μέσω ίντερνετ."

Ερωτώ: Έχει ποτέ ο συντάκτης αγοράσει κάτι από το AMAZON?
Από το e-bay? 
Μήπως έχουν γραφεία στην Ελλάδα και δεν το γνωρίζω; 
Παρέλαβε τα προϊόντα από τα ...γραφεία τους; 

Σε άλλο σημείο γράφει: "Μπορείς να καταθέσεις 150€ ή 540€ ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις για να μπείς στο παιχνίδι."


Τον όρο δικτυακό μάρκετινγκ προφανώς και δεν τον γνωρίζει ο "ψαγμένος" συντάκτης.

Ή τον γνωρίζει αλλά εσκεμμένα προσπαθεί για πολλοστή φορά να παραπλανήσει λέγοντας ότι είναι ένα "παιχνίδι". 
Ναι κύριε συντάκτη είναι ένα επενδυτικό "παιχνίδι" αν έτσι ονομάζεις το δικτυακό μάρκετινγκ με το οποίο αποκτάς αληθινό επενδυτικό χρυσό σαν αυτό που έχουν στις τσέπες τους εκείνοι που αναφέρεις.

Το γεγονός ότι οι εταιρείες που απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά έχουν επιλέξει να πληρώνουν για τη διαφήμισή τους εμάς "τους αφελείς και απελπισμένους" και να αναπτύσσουν το πελατολόγιό τους με τη μέθοδο του δικτυακού μάρκετινγκ αντί να πληρώνουν πανάκριβες διαφημίσεις σε λίγα μεγάλα ΜΜΕ δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, και δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή τα συμφέροντα κάποιων λίγων θίγονται.


Συνοψίζοντας ας ενημερωθεί ο συντάκτης ότι δεν ψάχνουμε και δεν χρειαζόμαστε προστασία των 150€.
Χρειαζόμαστε προστασία του εισοδήματός μας
Χρειαζόμαστε προστασία του σπιτιού μας
Χρειαζόμαστε προστασία της εργασίας μας
Χρειαζόμαστε προστασία του ιδρώτα μας
Μπορεί να τα προστατεύσει; 

Αν μπορεί ας βγεί με το επόμενό του δημοσίευμα να μας πεί πως.
Στοιχειωδώς αν ο καθένας σκεφθεί και αναλύσει τα δεδομένα (όχι τη λάσπη στον ανεμιστήρα) θα αντιληφθεί τα κίνητρα και τους στόχους τέτοιων δημοσιευμάτων.

Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε εσάς τους σκεπτόμενους Έλληνες

Καλή Δύναμη σε όλους μας.  "τους αφελείς και απελπισμένους Έλληνες"

Πάνω δεξιά στη σελίδα μπορείτε να βάλετε το e-mail σας προκειμένου να λαμβάνετε άμεσα κάθε νέα ενδιαφέρουσα ανάρτηση. 
Οποιαδήποτε ερώτησή σας μπορείτε να τη στείλετε  emgoldexkafkas@gmail.com 

Απο Chris Markakis: Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και συνεργάτες!!!!
Θα ήθελα πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω το Πρώτο Θέμα (την εφημερίδα) για τη δωρεάν διαφήμιση που μας έχει κάνει σήμερα με ένα αφιέρωμα τριών σελίδων και βέβαια μας έχει κάνει Πρώτο Θέμα σε όλη την Ελλάδα και μας έμαθαν ακόμη και αυτοί που δε μας ήξεραν!!!!
Μόλις διάβασα το άρθρο και απλά έχασα δέκα λεπτά από τη ζωή μου μέχρι να καταλάβω πόσο προσπάθησαν να κάνουν προπαγάνδα για την εταιρία που έχει μοιράσει τόσα πολλά χρήματα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα σε πάρα πολλούς από εμάς (από την προσωπική μου ομάδα σε Χανιά Ηράκλειο και Αθήνα έχει μοιράσει σε αμοιβές περίπου 160.000€ σε έξι μήνες!!!!!)
Ήδη με έχουν πληροφορήσει ότι αυτό έχει γίνει σκόπιμα από μια εταιρία που ασχολείται με προϊόντα άμεσων πωλήσεων η οποία έχει χάσει πολύ κόσμο (ακόμα και στελέχη) και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μας βλάψουν έκαναν αυτό το ρεπορτάζ και βρήκαν αυτούς τους δυο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο αυτό αλλά ακόμα και οι δημοσιογράφοι δεν κατάλαβαν καθόλου πως λειτούργει η εταιρία!!!
Εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε μια επίσημη απάντηση για όλα αυτά!!!
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή τη διαφήμιση που μας έκαναν δώρο σήμερα και να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα για να τους αποδείξουμε ότι δεν έχουν καμία υπόσταση αυτά που έχουν γράψει!!!!


Από Νίκολας.. 
Φίλοι μου,
Αν διαβάσετε σχετικές μελέτες για την «Γκρι» ή αρνητική διαφήμιση, θα διαπιστώσετε ότι η κανονική διαφήμιση εχει σχέση 1 προς 6. Δηλαδή 1 για να πετυχει  τον σκοπό της και 6 να μην τον πετυχει. Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ εχει σχέση 6 ΠΡΟΣ 1. Δηλαδή αντίστροφα αποτελέσματα. Οποτε μας εχουν κανει το καλύτερο δωρο. Πιστέψτε με το εχω δει με πολλές και μεγάλες εταιρείες που είναι και συνεχίζουν με επιτυχία να «ανέρχονται» εδώ και 40 χρόνια! Τις έκλεισαν, τις μουτζούρωσαν με άρθρα κλπ, αλλα εκείνες «θέριεψαν». Το άρθρο αυτό, αν και «γκρι»… είναι καλό. Δεν παραμόρφωσε, ούτε έβαλε ψέματα στον τροπο λειτουργίας του Προγράμματός μας. Το μονο που λεει είναι ότι το σύστημα είναι «Πυραμίδα» αλλα και αυτή την λέξη την βαζει σε Εισαγωγικά… οποτε προφανώς εννοεί «πυραμιδικό» πολυεπίπεδο μάρκετινγκ συστάσεων! Αυτό το σχολιο για «πυραμίδα» εγω το ακούω κάθε , μα κάθε φορά που κανω παρουσίαση. Οπότε δεν μας λεει κατι καινούργιο. Το δευτερο αρνητικό της σχόλιο είναι ότι το απαντητικό τηλεφωνικό κεντρο είναι στην Αγγλία και όχι στο Ντουμπάι… Και λοιπόν; Που βλεπετε το μεμπτό; Αυτό μας έλλειπε να κατηγορηθούμε σε ποιον παροχο βρήκαμε φτηνότερο τιμολόγιο χρεώσεων ή servers… Και το τριτο που εγω ειδα σαν αρνητικό σχολιο, είναι ότι δεν έχει γραφεία στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να σας παραθέσω πολλά ονόματα πολυεθνικών εταιρειών που τα προϊόντα τους διακινούνται στην Ελλάδα αλλα ΔΕΝ έχουν γραφεία στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η SONY που έκλεισε τα γραφεια της στην Ελλάδα από Αύγουστο 2012… Αραγε έγινε ξαφνικά «ύποπτη» ή παράνομη;
Φίλοι μου χρησιμοποιείστε την «Γκρίζα» διαφήμιση που μας έγινε, ΥΠΕΡ μας. Και πιστευω ακράδαντα ότι οποιαδήποτε διάψευση ή άλλη νομική ενέργεια από την Εταιρεία μας, απλά θα έδινε αφορμή για κάποια συνέχιση των σχολίων. Ας επικεντρωθούμε στην δουλειά μας που χαρίζει και παλι χαμόγελα σε τοσες οικογένειες Ελλήνων και να θυμάστε την παλιά σοφή κουβέντα: « Όπου δεν υπάρχουν ξύλα, η φωτιά σβήνει»


Από Περικλή...
Καλησπέρα και από μένα για όσους δεν πρόλαβαν να αγοράσουν το δωρεάν διαφημιστικό και θέλουν να έχουν μία κόπια στον υπολογιστή τους μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Η παρουσίαση είναι καλή εκτός από μερικά σημεία που σκόπιπμα διαστρεβλώθηκαν. Αν μετά την κίνηση της εταιρείας ζητήσουν συγνώμη και για τις 2 λέξεις (Κερδοσκόποι και απατεώνες) τότε πιστεύω ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι η καλύτερη δωρεάν διαφήμιση της εταιρείας....

Όλο το άρθρο εδώ 

Εγγραφή στο πρόγραμμα Bonus της EMGOLDEX Τώρα 

Δείτε το Πρόγραμμα Bonus EMGLDEX

 Ακολούθησε το σύνδεσμο και κάνε την προεγγραφή σου τώρα ΔΩΡΕΑΝ

Γνώρισε από μέσα τις δυνατότητες που σου δίνει η συνεργασία σου με την Emgoldex

Η παραγγελία σου θα τοποθετηθεί σε πίνακα μετά την εξόφληση της προκαταβολής.