Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Αν η Emgoldex ήταν πρόσωπο..


Τα δεδομένα

Η Emgoldex είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα αγοραπωλησίας επενδυτικού χρυσού.
Οι άνθρωποι είναι οι εν δυνάμει πελάτες της Emgoldex.

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν χρυσό σε οποιαδήποτε ποσότητα από την Emgoldex με δικά τους χρήματα όπως αγοράζουν εισιτήρια για το σινεμά από τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Κάποιοι πελάτες (όσοι επιθυμούν) μπορούν να αγοράζουν χρυσό με έκπτωση 85-93% με την προϋπόθεση ότι αντί για χρήματα προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους και διαφημίζουν την εταιρεία με στόχο να βρούν 2 τουλάχιστο πελάτες οι οποίοι και να θέλουν να αγοράσουν χρυσό με έκπτωση 85-93% και να τους βοηθήσουν να κάνουν το ίδιο.

Για όλα τα παραπάνω η εταιρεία έχει συντάξει και είναι στη διάθεσή μας, οι όροι του προγράμματος μάρκετινγκ που μπορείτε να μελετήσετε 
ΕΔΩ οι οποίοι αποτελούν και τη γραπτή συμφωνία μεταξύ Emgoldex και πελάτη που επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα μάρκετινγκ.

Πάρα πολλοί άνθρωποι δίνουν την προκαταβολή τους για την πρώτη παραγγελία τους και με αυτό τον τρόπο δηλώνουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο εμπορικό πρόγραμμα και να κερδίζουν χρυσό.
Η παραγγελία τους είναι 7.000€ και η προκαταβολή μια από τις τέσσερις 150€, 375€, 540€, 1050€.

Ταυτόχρονα αποδέχονται το συμφωνητικό μεταξύ προσώπου και εταιρείας που λέει τα εξής:

Εγώ ο τάδε επιθυμώ να συμμετάσχω στο εμπορικό πρόγραμμα και να κερδίσω χρυσό εφόσον συστήσω στην εταιρεία 2 τουλάχιστο πελάτες, και τους βοηθήσω να κάνουν το ίδιο.

Εγώ η εταιρεία θα αποδίδω σε κάθε πελάτη που εξέρχεται από τον πίνακα παραγγελιών τους bonus πόντους με τους οποίους αγοράζει χρυσό εφόσον έχει συστήσει 2 τουλάχιστο πελάτες.

Τι συμβαίνει στην πράξη τώρα

Η εταιρεία τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της και ανταμοίβει όλους τους πελάτες που τηρούν τη συμφωνία.

Οι πελάτες;;;

Αν η Emgoldex ήταν πρόσωπο θα ήταν ένα πρόσωπο πολλάκις εξαπατημένο...

Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!